Cina mangan sulfat Monohydrate pabrik jeung pabrik | Solinc

Mangan sulfat Monohydrate

Pondok Description:

Product Name: Manganese Sulphate Monohydrate Powder Molecular Formula:MnSO4·H2O CAS No.:10034-96-5 Molecular Weight:169.02 Specification: ITEMS STANDARD Appearance Pink Powder MnSO4.H2O 98%Min Mn 31.8%Min As 5ppm Max Pb 10ppm Max Cd 10ppm Max Application: MnSO4 is one of the most important micro-nutrients fertilizer,which can be used for base fertilizer,seed-presoaking,seed-dressing and foliage-spraying to promote crops growth,increase yields and ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / MT
  • Min.Order kuantitas: 1 MT
  • Suplai Kamampuhan: 10000 MTs per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Mangan sulfat MonohydrateBubuk

    Formula molekular: MnSO4 · H2O

    CAS No.:10034-96-5

    Beurat molekul: 169,02

    spésifikasi:

    item

    standar

    katingalian

    pink Bubuk

    MnSO4.H2O

    98% Min

    Bungbulang

    31,8% Min

    siga

    5ppm Max

    PB

    10ppm Max

    cd

    10ppm Max

    Aplikasi: MnSO4 mangrupakeun salah sahiji pupuk mikro-gizi pangpentingna, anu bisa dipaké pikeun pupuk dasarna, cikal-presoaking, cikal-ganti tur foliage-nyemprot ngamajukeun tumuwuhna pepelakan, ningkatkeun ngahasilkeun sareng terlibat dina sintésis chlorophyll.In sato Peternakan sarta industri feed, éta dipaké salaku aditif feed ngamajukeun pertumbuhan sato jeung fatten nu livestock.Apart ti aplikasi tatanén, MnSO4 ogé bisa jadi éta bahan baku pikeun electrolyze Bungbulang atawa ngahasilkeun uyah mangan séjén, atawa dipaké dina industri lianna kawas kertas -marking, keramik, dyeing, mineral separation, jsb.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami