Cina Ferrous sulfat Monohydrate pabrik jeung pabrik | Solinc

Ferrous sulfat Monohydrate

Pondok Description:

Product Name:Ferrous Sulphate Monohydrate Molecular Formula:FeSO4·H2O CAS No. :13463-43-9 Molecular Weight:169.92 Specification: ITEMS STANDARD STANDARD Appearance Greyish-green Powder&Granular Greyish-green Powder&Granular FeSO4.H2O 91%Min 88%Min Fe 30%Min 29%Min As 5ppm Max 5ppm Max Pb 10ppm Max 20ppm Max Cd 10ppm Max 10ppm Max Size Powder/20-60mesh/12-24mesh/6-12mesh Application: Ferrous sulphate monohydrate is a com...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / MT
  • Min.Order kuantitas: 1 MT
  • Suplai Kamampuhan: 10000 MTs per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Ferrous sulfat Monohydrate

    Formula molekular: FeSO4 · H2O

    CAS No.: 13463-43-9

    Beurat molekul: 169,92

    spésifikasi:

    item

    standar

    standar

    katingalian

    Greyish-héjo Bubuk & Granular

    Greyish-héjo Bubuk & Granular

    FeSO4.H2O

    91% Min

    88% Min

    Fe

    30% Min

    29% Min

    siga

    5ppm Max

    5ppm Max

    PB

    10ppm Max

    20ppm Max

    cd

    10ppm Max

    10ppm Max

    ukuran

    Bubuk / 20-60mesh / 12-24mesh / 6-12mesh

    Aplikasi: Ferrous sulfat monohydrate ngarupakeun additif pupuk umum salaku suplement of Fe sarta booster pikeun nyerep N, elemen P mun plants.When dipaké salaku pupuk dasarna kanggo taneuh, eta bisa ngabantu pikeun nyegah panyakit kawas karusuhan chlorotic kembang; lamun dipaké sakumaha pupuk foliar kalayan larutan na, bisa ngabantu pikeun hama serangga pertahanan atawa kasakit kayaning dactylieae, chlorosis, katun anthracnose, etc.Adding sulfat ferrous di feed efektif bisa nyegah alatan kasakit kayaning anemia beusi-kakurangan, beusi-kakurangan lassitude, awak abnormal suhu, etc.It ogé bisa ningkatkeun laju survival tatanén, ningkatkeun tumuwuhna perkembangannya, nguatkeun kasakit resistance.Meanwile anak, sulfat ferrous bisa dipaké dina perlakuan cai, beusi uyah produksi, mordant, pangawét jeung industri lianna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami