Cina Tambaga sulfat péntahidrat pabrik jeung pabrik | Solinc

Tambaga sulfat péntahidrat

Pondok Description:

Product Name:Copper Sulphate Pentahydrate Molecular Formula:CuSO4·5H2O CAS No.:7758-99-8 Molecular Weight: 249.68 Specification: ITEMS STANDARD STANDARD STANDARD STANDARD Appearance Blue Crystal Blue Crystal Blue Crystal Blue Crystal CuSO4.5H2O 98.5%Min 98%Min 96%Min 90%Min Cu 25.06%Min 25%Min 24.5%Min 23%Min As 0.0004%Max 0.001%Max 0.001%Max 0.001%Max Pb 0.001%Max 0.001%Max 0.001%Max 0.001%Max Water Insoluble 0.2%M...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / MT
  • Min.Order kuantitas: 1 MT
  • Suplai Kamampuhan: 10000 MTs per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran produk: Tambaga sulfat péntahidrat

    Molekular Formula: CuSO4 · 5H2O

    CAS No.:7758-99-8

    Beurat molekul: 249,68

    spésifikasi:

    item

    standar

    standar

    standar

    standar

    katingalian

    bulao Kristal

    bulao Kristal

    bulao Kristal

    bulao Kristal

    CuSO4.5H2O

    98,5% Min

    98% Min

    96% Min

    90% Min

    cu

    25,06% Min

    25% Min

    24,5% Min

    23% Min

    siga

    0,0004% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    PB

    0,001% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    cai leyur

    0.2% Max

    0.2% Max

    0.2% Max

    -

    ukuran

    0.1-1mm, 0.5-2mm, 6-10mm

    Aplikasi: Tambaga sulfat téh pupuk aditif mikro-unsur nu bisa ngaronjatkeun kuatna klorofil, ningkatkeun nyerep crops.When kurang tina Cu unsur, palawija kakurangan tina chlorisis, sarta tangkal buah ngahasilkeun leutik, bubuahan sapanjang atanapi malah maot di nu case.Copper awon sulfat oge aditif mikro-unsur dipikabutuh pikeun sato feed.Cu nyaeta salah sahiji elemen hematopoietic pangpentingna, ngalakonan di formasi erythrocyte na hémoglobin, ogé patali jeung eusi Katalase, sitokrom c sarta sitokrom oxidase di tissue.Besides, tambaga sulfat ogé bisa dipaké salaku tekstil mordant, bactericide pikeun cai, pangawét, sarta dipaké dina tanning, plating tambaga jeung industri separation mineral.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami