Solinc kushtoj në R & D dhe SUPPLYTHE HIGH QUALITY pleh,
addtive FEED DHE kimikate.
Të ofrojë produkte të qëndrueshëm shërbime për të nxitur risi dhe qarkullimin
e kimike RAW MATERIALEVE.
-SOLINC-

Pse na zgjodhet ne ?

Solinc është zgjedhja e duhur
  • Ekipi profesional

  • Kontrolli i cilësisë profesionale

  • Kosto Kontrolli profesional

  • Sinqeriteti, Bashkëpunimit dhe Win-win

Profili i kompanisë

Solinc është zgjedhja e duhur

Tianjin Solinc Industrial Co.Ltd. (in Tianjin) and Solinc Industrial Co., Ltd
(Hong Kong Branch) has been in fertilizer business for more than 15 years.

 

Our comprehensive range of commodity fertilizers includes, but is not
limited to Sulphate salt ,Nitrate salt such as Magnesium Sulphate, Potassium
Sulphate and Zinc Sulphate,as well as Calcium Nitrate Granular, Potassium
Nitrate,Magnesium Nitrate, TMAP, UP, and many other products.
Solinc has established strategic partnership with key products factories
in China to ensure competitive prices and secure availability for long
term customers and markets.