за нас

Сопственикот на Solinc има 15 години на извозот искуство со елементи во трагови, ѓубрива, сточна храна адитиви и хемиски производи. SOLINC е роден во нашиот бизнис идеал "Соработка Солидарност".

директорот сила SOLINC е во зачувување и управување со комплексни синџири на снабдување за меѓународната трговија.

Со развивањето на двојно победа соработка со квалификувано производители, добавувачи, превозот компанија, пристаништа и банки, ние сме во состојба да се создаде и да се консолидираат нашите сигурен синџирот на снабдување. И модерен менаџмент и резултат-ориентирана работа на компанијата олесни високо ефикасна работа.

Со напор на нашиот тим на динамична и искусни

професионалци, и во изминатите години, SOLINC ја доби довербата на нашите клиенти и да се постигне брза експанзија и раст на пазарот, заедно со нашите партнери, се признава како цврст и сигурен бизнис пријател.

SOLINC мисија е да испорача производи, услуги и решенија од највисок квалитет, за да се постигне напредок во нашата кариера и да се промовира партнерство солидарност.