China Sodium Bicarbonate pabrik lan manufaktur | Solinc

sodium bicarbonate

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / MT
  • Min.Order Quantity: 25 MT
  • Sumber Kabisan: 10000 MTs per Month
  • Detail produk

    Tags Product

    Sodium Bicarbonate Food Grade

    CAS No .: 144-55-8 EINECS No .: 2056-33-8
    Formula: NaHCO3 Molekuler Bobot: 84,01

    Specificatoin
    NaHCO3 99.0%–100.5%

    mundhut ing pangatusan 0,2% Max
    PH (10g / l) 8.5% Max
    Minangka 0,0001% Max
    Logam berat (minangka Pb) 0.0005% Max

    Dianggo: digunakake minangka Leavening ing roti, minangka antacid kanggo lambung upset, minangka agen buffering kanggo nyetel acidity utawa alkalinity saka produk, minangka abrasive entheng ing odhol, lan minangka absorber ambu ora enak. Sodium bicarbonate ditanggepi karo asam kanggo nerbitaké gas karbon dioksida.

    Packing: 25KG, 50KG, 1000KG, 1250KG, Container tas lan tas werna OEM.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita