China Manganese sulphate monohydrate pabrik lan manufaktur | Solinc

Manganese sulphate monohydrate

Short Description:

Product Name: Manganese Sulphate Monohydrate Powder Molecular Formula:MnSO4·H2O CAS No.:10034-96-5 Molecular Weight:169.02 Specification: ITEMS STANDARD Appearance Pink Powder MnSO4.H2O 98%Min Mn 31.8%Min As 5ppm Max Pb 10ppm Max Cd 10ppm Max Application: MnSO4 is one of the most important micro-nutrients fertilizer,which can be used for base fertilizer,seed-presoaking,seed-dressing and foliage-spraying to promote crops growth,increase yields and ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / MT
  • Min.Order Quantity: 1 MT
  • Sumber Kabisan: 10000 MTs per Month
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Name: Manganese sulphate monohydratePowder

    Formula molekul: MnSO4 · H2O

    CAS No.:10034-96-5

    Bobot molekul: 169,02

    Keterangan:

    item

    STANDARD

    katon

    Pink Powder

    MnSO4.H2O

    98% Min

    Mn

    31,8% Min

    minangka

    5ppm Max

    Pb

    10ppm Max

    cd

    10ppm Max

    Aplikasi: MnSO4 iku salah siji saka pupuk mikro-gizi paling penting, kang bisa digunakake kanggo pupuk basa, wiji-presoaking, wiji-klamben lan godhong-godhongan enom-uyuh kanggo ningkataké wutah crops, nambah panenan lan melu ing sintesis chlorophyll.In kewan peternakan lan industri feed, kang digunakake minangka aditif feed kanggo ningkataké wutah kewan lan fatten ing livestock.Apart saka aplikasi tetanèn, MnSO4 uga bisa dadi bahan baku kanggo electrolyze Mn utawa gawé uyah manganese liyane, utawa digunakake ing industri kaya kertas -marking, Keramik, dyeing, mineral misahake, etc.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita