China Ferrous sulfat monohydrate pabrik lan manufaktur | Solinc

Ferrous sulfat monohydrate

Short Description:

Product Name:Ferrous Sulphate Monohydrate Molecular Formula:FeSO4·H2O CAS No. :13463-43-9 Molecular Weight:169.92 Specification: ITEMS STANDARD STANDARD Appearance Greyish-green Powder&Granular Greyish-green Powder&Granular FeSO4.H2O 91%Min 88%Min Fe 30%Min 29%Min As 5ppm Max 5ppm Max Pb 10ppm Max 20ppm Max Cd 10ppm Max 10ppm Max Size Powder/20-60mesh/12-24mesh/6-12mesh Application: Ferrous sulphate monohydrate is a com...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / MT
  • Min.Order Quantity: 1 MT
  • Sumber Kabisan: 10000 MTs per Month
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Name: Ferrous sulfat monohydrate

    Formula molekul: FeSO4 · H2O

    CAS No.: 13463-43-9

    Bobot molekul: 169,92

    Keterangan:

    item

    STANDARD

    STANDARD

    katon

    Greyish-ijo Powder & Granular

    Greyish-ijo Powder & Granular

    FeSO4.H2O

    91% Min

    88% Min

    Fe

    30% Min

    29% Min

    minangka

    5ppm Max

    5ppm Max

    Pb

    10ppm Max

    20ppm Max

    cd

    10ppm Max

    10ppm Max

    Size

    Powder / 20-60mesh / 12-24mesh / 6-12mesh

    Aplikasi: Ferrous sulfat monohydrate punika tambahan pupuk umum minangka tambahan saka Fe lan nyurung kanggo panyerepan saka N, unsur P kanggo plants.When digunakake minangka pupuk basa kanggo lemah, bisa bantuan kanggo nyegah penyakit kaya kelainan chlorotic kembang; nalika digunakake minangka pupuk foliar karo menehi solusi, iku bisa bantuan kanggo omo serangga nimbali utawa penyakit kayata dactylieae, chlorosis, katun anthracnose, etc.Adding ferrous sulphate ing feed bisa èfèktif nyegah penyakit kayata anemia wesi-kurang, wesi-kurang lassitude, awak normal suhu, etc.It uga bisa nambah tarif kaslametané ternak, nambah wutah lan pembangunan, ngiyataken penyakit resistance.Meanwile sawijining, ferrous sulphate bisa digunakake ing perawatan banyu, wesi uyah produksi, mordant, bumbu lan industri.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita