China tambaga sulphate Pentahydrate pabrik lan manufaktur | Solinc

Tambaga sulphate Pentahydrate

Short Description:

Product Name:Copper Sulphate Pentahydrate Molecular Formula:CuSO4·5H2O CAS No.:7758-99-8 Molecular Weight: 249.68 Specification: ITEMS STANDARD STANDARD STANDARD STANDARD Appearance Blue Crystal Blue Crystal Blue Crystal Blue Crystal CuSO4.5H2O 98.5%Min 98%Min 96%Min 90%Min Cu 25.06%Min 25%Min 24.5%Min 23%Min As 0.0004%Max 0.001%Max 0.001%Max 0.001%Max Pb 0.001%Max 0.001%Max 0.001%Max 0.001%Max Water Insoluble 0.2%M...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / MT
  • Min.Order Quantity: 1 MT
  • Sumber Kabisan: 10000 MTs per Month
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Name: Tambaga sulphate Pentahydrate

    Molekuler Formula: CuSO4 · 5H2O

    CAS No.:7758-99-8

    Bobot molekul: 249,68

    Keterangan:

    item

    STANDARD

    STANDARD

    STANDARD

    STANDARD

    katon

    Blue Crystal

    Blue Crystal

    Blue Crystal

    Blue Crystal

    CuSO4.5H2O

    98.5% Min

    98% Min

    96% Min

    90% Min

    cu

    25,06% Min

    25% Min

    24.5% Min

    23% Min

    minangka

    0,0004% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    Pb

    0,001% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    0,001% Max

    Water larut

    0,2% Max

    0,2% Max

    0,2% Max

    -

    Size

    0.1-1mm, 0.5-2mm, 6-10mm

    Aplikasi: Tembaga sulphate punika pupuk aditif mikro-unsur, kang bisa nambah stabilitas saka chlorophyll, nambah panyerepan saka crops.When kakurangan saka Cu unsur, crops nandhang sangsara marga saka chlorisis, lan woh wit gawé cilik, woh-wohan mengkilap utawa malah mati ing ing case.Copper awon sulphate uga aditif mikro-unsur perlu kanggo kewan feed.Cu iku salah siji unsur hematopoietik paling penting, awake ing tatanan saka eritrosit utawa lerythrocyte lan hemoglobin, uga related kanggo isi catalase, sitokrom C lan sitokrom oksidase ing tissue.Besides, tambaga sulphate bisa uga dipigunakaké minangka textile mordant, bakterisida kanggo banyu, bumbu, lan digunakake ing penyamakan, plating tembaga lan industri misahake mineral.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita